Over De Brug

Werklocatie

De Brug heeft een werklocatie aan de Beijerinckweg 38 in Arnhem. Hier kun je inpak- en montagewerk doen. Ook is er een ploeg die naar buiten gaat, om het zwerfafval in de omgeving op te ruimen. Je werkt in kleine groepjes, met professionele begeleiding.

Stap-voor-stap

Als je hebt laten zien dat je voldoende werknemersvaardigheden hebt, kun je doorstromen naar een individueel vervolgtraject. Bijvoorbeeld bij Intratuin Arnhem of Cycloon Post & Fietskoeriers. Er zijn verschillende mogelijkheden om stap-voor-stap en met begeleiding op weg te gaan naar (betaald) werk.

Samen proberen

Je wordt ondersteund door begeleiders van Scalabor. Zij begeleiden al jarenlang mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Je krijgt begeleiding bij het werk zelf, maar ook hulp bij zaken die met je werk te maken hebben. Samen kijken we hoe jij je zelfstandigheid weer terug kunt krijgen. En via het netwerk van Scalabor word je verder op weg geholpen. Sommigen lukt dat in een paar maanden, anderen doen er langer over. Het blijft maatwerk.

Kom eens kijken!

Ben je benieuwd of De Brug iets voor jou is? Kom eens langs voor een kijkje en een kop koffie aan de Beijerinckweg 38 in Arnhem. Dat is op de hoek met de Simon Stevinweg, een zijweg van de Westervoortsedijk. Je kunt ook contact opnemen voor informatie of het maken van een afspraak. Wij zijn geopend van maandag tot en met donderdag van 8.00 uur tot 16.30 uur.

Stuur een bericht

Informatie

De Brug
Beijerinckweg 38
6827BN Arnhem
info@debrugarnhem.nl