Zelf- en welverdiend uitje

Het meeste zwerfafval dat de veegploeg van De Brug vindt, wordt daarna weggegooid. Behalve oud ijzer: dat wordt verzameld en één keer er jaar verkocht. Van de opbrengst mag het hele team meegenieten. Dit jaar werd het een gezellig bowling-uitje bij bowlingcentrum Arnhem aan de Schelmseweg.

Na het uitzoeken van de juiste schoenen werd het een zeer geslaagde middag. Alle deelnemers waren enthousiast en zeer fanatiek. Er werden mooie scores behaald. Tussendoor waren er drankjes en hapjes.

De prijsuitreiking vormde het hoogtepunt van de middag. Op de derde plaats eindigde Kees Jan. Hij werkt op de inpak-/montageafdeling van De Brug. De tweede plek was voor Jan: deelnemer van het eerste uur bij De Brug en werkzaam in de veegploeg.

De grootste beker was voor Albert. Hij haalde de meeste punten. Albert heeft na een periode van stagelopen, een contract voor halve dagen bij de Voorwerkers. De andere helft van zijn uren is hij actief op de inpak-/montageafdeling van De Brug.

Tot slot Wilma: zij kreeg de aanmoedigingsprijs, want ondanks haar gekneusde enkel , waagde ze zich toch maar mooi op de bowlingbaan.

De winnaars op een rijtje.
Na gedane arbeid is het goed toeven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.